home  
 
Ik kan moeilijk ontkennen dat ik regelmatig achter de PC zit maar de onderstaande gadgets slaan echt alles!
Sommige items komen misschien al bekend voor maar ik was verbaasd over wat er allemaal te koop is voor de verslaafde freakz, hackers, crackers en geeks! Echt speelgoed voor de doorgewinterde beeldscherm-neird!
 
     
Voor de echte gamer is dit een must! De 'Claw' is een kruising tussen de joystick en muis. Wees nu nog sterker of sneller dan je tegenstander met 'De Claw'!       Tja, het valt ook niet mee om 's nachts het lichtknopje te vinden. Met dit toetsenbord hoef je niet meer achter je PC vandaan, het toetsenbord is namelijk verlicht.
         
     
Oprolbaar toetsenbord. Geweldig zeg! Dit heb ik altijd al willen hebben, dat het niet eerder uitgevonden is zeg! Daar snap je toch niets van?       Stel; je wil op kantoor wat pornosites bezoeken zonder betrapt te worden. Bevestig deze monitor-spiegel en je kan de boel een beetje in de gaten houden! Handig toch?
         
     
In de zomer wil je natuurlijk ook 'cool' achter je PC bezig zijn. Deze miniventilator met USB aansluiting is een uitkomst!       Altijd en overal digitale bestanden meenemen? Dat op een makkelijke manier met deze memory-watch. (De USB kabel is gelukkig netjes weggewerkt)
         
     
Mocht de miniventilator niet voor voldoende afkoeling zorgen dan kan je altijd deze desktop-airco gebruiken!       Te lang naar je beeldscherm kijken is niet goed en daarom zijn deze bureau-bots ontwikkeld. Wind ze op en geniet even van je nieuwe vriendjes!
         
     
Tja, dit ding is me nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt in ieder geval op een muis met ingebouwde radio. Weet jij wat het is, mail me dan ff! info@jetsonline.nl       Dit halve toetsenbord is gemaakt zodat je kan typen en scrollen tegelijk. De linkerhand op het toetsenbord en de rechter op de muis. De spatiebalk heeft ook de functie van 'Shift' en je krijgt door deze te gebruiken de tekens van 'de andere helft'.
         
     
Deze was me al bekend. Een beveiliging voor je computer die je vingerafdruk herkent als wachtwoord.       Dit is hetzelfde idee als de beveiliging d.m.v. je vingerafdruk alleen bij deze wordt de iris van het oog herkent als wachtwoord.
         
     
Duidelijk...       Hier snap ik niets van! Met deze bungee-muis heb je geen last meer van het draad... Er zijn toch al draadloze muizen??
         
     
Erg handig, dit beeldschermlampie...       Altijd aan het zeulen met floppy's en CD's? Niet meer nodig! Dit is de portable harddisk! Een opslagruimte van 60 GB!
         
home photogallery vrienden familie webdesign hotstuff topsites thanx faq archief